Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tianjin Poofey selang clamp Co., Ltd. ieu husus dina ngahasilkeun sagala jinis clamps selang, diadegkeun dina taun 1997 kalawan sajarah leuwih ti 20 taun. pabrik urang aya di Tianjin, nu port kadua panglobana Cina. Ieu ukur nyokot satengah jam ti Tianjin ka Beijing ku karéta.

Dina hadir eta nyertakeun wewengkon 29000 méter pasagi, wewengkon pangwangunan 13000 méter pasagi kalawan leuwih 300 staf, 14 technicians na 5 ...

wartos

Learn more about our

Tianjin Poofey Hose Clamp Co., Ltd. is specialized in producing all kinds of hose clamps, founded in 1997 with more than 20 years history.

Ngembangkeun hareup trend di hoop tikoro stainless steel
Steel hoop baja tikoro boga advan nu ...
téhnologi Fastener of kumbuh hoop tikoro
Kategori: clamps Bahan: A3 s karbon ...