Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tianjin Poofey Hose Clamp Co., Ltd. wis specialized ing ngasilaken kabeh jinis Clamps selang, didegaké ing taun 1997 karo Sajarah luwih saka 20 taun. pabrik kita dumunung ing Tianjin, kang uga plabuhan paling gedhé kapindho China. Iku mung njupuk setengah jam saka Tianjin kanggo Beijing Sepur.

Ing saiki iku kalebu area 29000 meter, ing wilayah construction saka 13000 meter persegi kanthi liwat 300 Staff, 14 teknisi lan 5 ...

NEWS

Learn more about our

Tianjin Poofey Hose Clamp Co., Ltd. is specialized in producing all kinds of hose clamps, founded in 1997 with more than 20 years history.

Ing mangsa pembangunan gaya hoop tenggorokan stainless steel
Stainless hoop baja tenggorokan wis advan ing ...
teknologi Fastener saka american hoop tenggorokan
Kategori: Klem Material: A3 s karbon ...